Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin tıknaz halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin gestalt önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Her bugün özgür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir kayıt, mobilya veya sair bir güçlük bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın vakaları birbir hayli kuruluşda en kesif zıtlaşılan ve önemlice tehlikelere maksat harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması lakinçlanır.

Göreceksiniz ki bu basamak faik kaliteli yangın baplarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın bapları özellikle yangın esnasında kategorik kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, doğru veya yaylı menteşe ile lazım mantinota mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir öteki ilke ise asayiş hesabına ihtiyaç duyulan şihandan contalardır.

Sistem Odası Yangın Kapıları : Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının cepheı dizi otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapısı camlı mümkün.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın ve ivedi yer anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da tabir edilen bu karakol bazı modellerde alışılagelen kapı koluna nazir. 

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, yük taşıma kapasiteleri ve muktezi yangına dayanıklılık dereceleri dahil sarhoş olmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine bentlı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayeste onay olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın bapları kullanım alanına göre, rengine için ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan sistem sınıflandırması hordaki gibidir

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseriyetle 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 Yangın Çıkış Kapısı zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page